Με το καλοκαίρι να έχει έρθει για τα καλά, μπαίνουμε και στην περίοδο διαρροών και φημών για το iPhone 6s και το Galaxy Note 5. Σήμερα λοιπόν έχουμε πληροφορίες για το Galaxy Note 5.

samsung-galaxy-note-edge-photo-story-blade-1

H πολυαναμενόμενη συσκευή της εταιρίας, που για πολλούς είναι η πραγματική ναυαρχίδα της Samsung, φημολογείται πως θα διαθέτει USB Type-C. Το νέο βύσμα, θα τοποθετείται και από τις δύο πλευρές και θα παρέχει γρηγορότερη φόρτιση, αλλά και πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς. Θα επιτρέπει επίσης την αναπαραγωγή 4K βίντεο απευθείας από την συσκευή, χωρίς κολλήματα και διακοπές.

Εκτός από την νέα θύρα USB, το Galaxy Note 5 θα διαθέτει UFS 2.0 εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, όπως διαθέτει και το Galaxy S6/S6 Edge. Τα τελευταία χάριν αυτής της τεχνολογίας, διέλυσαν τα I/O Benchmarks.

Από εργαζομένους της εταιρίας, διαρρέει πως η οθόνη της συσκευής θα είναι 4K, αν προλάβει η εταιρία να την βγάλει από την πειραματική κατάσταση που βρίσκεται τώρα. Σε μέγεθος αναμένεται στις 5.9 ίντσες, γενναία αύξηση σε σχέση με τις 5.7 ίντσες του προκάτοχού του.

Η συσκευή θα έχει πάχος 7.9mm, δίνοντας αρκετό χώρο για τοποθέτηση μπαταρίας 4100mAh. Στο εσωτερικό θα έχουμε και τον αντικαταστάτη του ήδη πανίσχυρου Exynos 7420, που βρίσκεται στο Galaxy S6.

Αν ισχύουν αυτές οι φήμες, τότε το Galaxy Note 5 θα είναι πιθανότατα ένα απίστευτο Phablet! Για να το δούμε όμως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ