Η Sony μπορεί να ανακοίνωσε σήμερα δύο ολοκαίνουριες Xperia συσκευές, αλλά εξακολουθεί να έχει μερικά ακόμη μυστικά που σκοπεύει να μας τα αποκαλύψει στην IFA 2015, η οποία θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα. Η Sony Ιταλίας επιβεβαίωσε ότι η συνέντευξη τύπου της εταιρείας στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτέμβρη.

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής τι ακριβώς η Sony έχει προγραμματισεί για την συνέντευξη τύπου της, ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε πως θα ανακοινώσει κάποιο νέο SmartWatch ή καινούρια smartphones. Η Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος ακόμη μια ναυαρχίδα, η οποία μπορεί να αλλάξει την σειρά Xperia Ζ που ξέρουμε μέχρι σήμερα και να φέρει πιο σημαντικές αλλαγές από τα Xperia Z4/Z3+ που ανακοίνωσε στις αρχές του έτους. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε για να δούμε τι πραγματικά μας ετοιμάζει.

Έχουμε αρκετό καιρό μέχρι την IFA 2015, αλλά σε αυτό το διάστημα μπορεί να ξεκινήσουν να μαζεύονται μερικές φήμες και διαρροές που να κάνουν λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Πηγή

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • sony
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροDensity: Δες αν το αγαπημένο σου μαγαζί είναι γεμάτο
Επόμενο άρθροHERE Maps: Η επιχείρηση χαρτών την Nokia πουλήθηκε για 2.8 δις. στις Audi, BMW και Daimler
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ