Εάν είστε κάτοχος του Samsung Galaxy S6 ή του Galaxy S6 Edge και θα θέλατε πολύ να χρησιμοποιείται ένα φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY για να γράφεται τα μηνύματα, τις σημειώσεις ή τις αναζητήσεις σας, μια νορβηγική εταιρεία με όνομα One2Touch φαίνεται πως έχει ό,τι χρειάζεστε, καθώς ανακοίνωσε μια πρωτότυπη θήκη-πληκτρολόγιο… την SlimType.

The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge

Η SlimType παρουσιάζεται ως “η πρώτο cover θήκη για smartphone με ολοκληρωμένο φορητό πληκτρολόγιο που τροφοδοτείται με NFC”. Από τη στιγμή που δεν έχουμε ακούσει άλλη παρόμοια θήκη για smartphone, φαίνεται πως πράγματι, είναι η πρώτη του είδους της.

Με μια άνετη υφασμάτινη επιφάνεια, η θήκη SlimType καλύπτει το Galaxy S6 ή το Galaxy S6 Edge σας και μέσω του NFC και ενός ειδικού app από το Google Play μπορείτε να πληκτρολογήσετε οτιδήποτε θέλετε. Το πληκτρολόγιο QWERTY περιλαμβάνει διάφορα πλήκτρα για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές e-mail, ημερολόγιο, επαφές και Web.

The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge-3

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε ακριβώς η SlimType θα κυκλοφορήσει. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όταν κυκλοφορήσει, η θήκη SlimType θα κοστίζει $39 και θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρα και κόκκινο.

The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge-2

Θα αγοράζατε μια cover θήκη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, όπως η SlimType για το smartphone σας; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAirPods: Η Apple ετοιμάζει ασύρματα Beats ακουστικά για το iPhone 7
Επόμενο άρθροXiaomi Redmi 3: Ανακοινώθηκε επίσημα με 5″ οθόνη και 4100mAh μπαταρία
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ