Ενώ οι περισσότεροι από εμάς έχουν προσαρμοστεί μια χαρά στα εικονικά πληκτρολόγια αφής του κινητού μας, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν ακόμη αυτό το άλμα. Στην πραγματικότητα, ένας από τους λόγους που Blackberry εξακολουθεί να έχει ένα μεγάλο αριθμό χρηστών, είναι επειδή στα κινητά της συνεχίζει να χρησιμοποιεί φυσικό πληκτρολόγιο.

edge-keyboard-big

Σε όσους λοιπόν έχει λείψει το φυσικό πληκτρολόγιο, αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το Android, η Samsung έχει μια νέα λύση. Ο κορεατικός κολοσσός αποκάλυψε σήμερα, μια θήκη με ενσωματωμένο φυσικό πληκτρολόγιο για τα ολοκαίνουρια Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge+ το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά για ένα αξιοσέβαστο ποσό, περίπου στα 60 ευρώ. Το νέο πληκτρολόγιο ονομάζεται Samsung Keyboard Cover.

note-5-keyboard-accessory-840x469

Το Samsung Keyboard Cover δεν χρησιμοποιεί μπαταρίες ή Bluetooth για να δουλέψει, αλλά χρησιμοποιεί την οθόνη αφής κάτω από αυτό. Όταν το τοποθετήσουμε, το τηλέφωνο αναγνωρίζει το αξεσουάρ και προσαρμόζει το εικονικό πληκτρολόγιο με τη διάταξη του φυσικού πληκτρολογίου. Όταν πατήσουμε ένα πλήκτρο, αυτό ουσιαστικά θα πατήσει ένα εικονικό κάτω από αυτό.

cover-keyboard-samsung

Το ίδιο το πληκτρολόγιο είναι αποσπώμενο, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την θήκη για προστασία, χωρίς να εμποδίζει το κάτω μέρος του τηλεφώνου όλη την ώρα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy S6 edge+: Το πρώτο 4G++ Smartphone έρχεται στη Vodafone.
Επόμενο άρθροΤο Samsung Galaxy Note 5 δεν θα κυκλοφορήσει φέτος στην Ευρώπη
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ