Αν σκοπεύεται να πάρετε πρώτοι το Galaxy Note 7 ή ένα Galaxy S7 edge, η Samsung θα χαρεί να σας κάνει δώρο ένα Gear Fit2 smartband ή μια κάρτα microSD στα 256GB. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος προώθησης της εταιρείας και θα είναι ενεργή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

gear-fit-2-microsd-256-free-promo

Οι ευτυχισμένο νέο ιδιοκτήτες του Galaxy Note 7 ή του Galaxy S7 edge θα πάρουν επίσης $20 δώρο όταν κάνουν την πρώτη τους αγορά με το Samsung Pay. Επιπλέον, θα πάρουν κουπόνι αξίς $25 για παιχνίδια από Google Play Store.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιο bundle με το νέο Gear VR αυτή τη φορά, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει με την κυκλοφορία του στις 19 Αυγούστου. Αυτήν την στιγμή, δεν γνωρίζουμε τις χώρες που είναι διαθέσιμη η προσφορά, αλλά σίγουρα θα μάθουμε αν ισχύει στην χώρα μας μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy Note 7: Ο βασιλιάς των Phablet είναι εδώ!
Επόμενο άρθροVernee Apollo Lite και Thor: Δυνατές συσκευές σε πολύ δελεαστική τιμή
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ