Μια ανανεωμένη έκδοση του Samsung Gear VR έρχεται σύντομα, καθώς μια νέα καταχώρηση στην Zauba αποκαλύφθηκε. Το νέο VR headset της εταιρείας, φέρει αριθμό μοντέλου SM-R323, που σημαίνει ότι μάλλον θα προσφέρει μικρές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

new-sm-r323-gear-vr-listing
Το πρώτο VR Gear ήταν συμβατό με το Galaxy Note 4 και είχε αριθμό μοντέλου SM-R320, μετά το SM-R321 ήταν για το Galaxy S6, ενώ το τελευταίο SM-R322 είναι αυτό που πωλείται αυτή την στιγμή σε όλους τους καταναλωτές και είναι συμβατό με όλες τις συσκευές της σειράς Galaxy S6 και S7 αλλά και το Note 5.

gear-vr

Το SM-R323 που εμφανίστηκε στην Zauba θα πρέπει να διαθέτει μια θύρα USB Type-C, έτσι ώστε να ταιριάζει με το επερχόμενο phablet της Samsung, το Galaxy Note 7, που θα γίνει επίσημο στις 2 Αυγούστου.

Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το Galaxy Note 7 θα διαθέτει πράγματι θύρα USB Type-C, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες, φυσικά. Αλλά με δεδομένη την μικρή αλλαγή στον αριθμό μοντέλου του νέου Gear VR και την επικείμενη ανακοίνωση του Galaxy Note 7, δεν υπάρχουν περιθώρια αμφιβολίας.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung: Έρχεται ισχυρό clumshell με οθόνη 4,2 ιντσών
Επόμενο άρθροiPhone 7: Διέρρευσαν σχέδια της συσκευής που αποκαλύπτουν τα πάντα
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ