Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μια ξαφνική εισροή από αναφορές και φήμες που σχετίζονται με το επερχόμενο Samsung Galaxy S7 και μπορούμε να πούμε πως υπάρχει νόημα σε αυτό, καθώς η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει όλες τις φετινές της ναυαρχίδες και μπορούμε τώρα να εστιάσουμε στην ναυαρχίδα του επόμενους έτους.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus (2)

Μια νέα αναφορά από την Κορέα ισχυρίζεται τώρα ότι το Galaxy S7 θα έρθει με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς στο παρελθόν η HTC είχε κάνε το ίδιο με το One M8. Ίσως η Samsung πιστεύει ότι έχει μεγαλύτερη τεχνογνωσία πάνω σε αυτό και πως θα κάνει καλύτερη υλοποίηση στο Galaxy S7. Επίσης, η αναφορά λέει πως η συσκευή θα έρθει με οθόνη 5,7 ιντσών, κάτι που είχαμε ακούσει ξανά από μια άλλη αναφορά, ενώ μια πρόσφατη εμφάνιση της συσκευής στο AnTuTu έδειχνε το ίδιο πράγμα.

Έχετε κατά νου ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς και τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το σημείο. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι η Samsung παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα κι αν πρέπει να πιστέψουμε την σημερινή αναφορά, αυτό θα γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο, περίπου τον Φεβρουάριο του 2016.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροOnePlus: Ο Carl Pei ζητά συγγνώμη για την καθυστέρηση του OnePlus 2
Επόμενο άρθροWindows 10: Κατεβαίνουν σε Windows 7 και 8 χρήστες χωρίς την συγκατάθεσή τους
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ