Το πρόγραμμα ανάκλησης του Galaxy Note 7 φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο το γνωστό πρόβλημα, δεν επηρέαζε όλες τις παρτίδες που κυκλοφόρησαν στην αγορά. Η Samsung ξεκίνησε λοιπόν μια ειδική ιστοσελίδα όπου οι κάτοχοι του Galaxy Note 7 μπορούν να ελέγξουν αν κρατάνε ελαττωματική συσκευή.

samsung-galaxy-note-7-fire-front

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να γράψουν το IMEI του τηλεφώνου τους στην ιστοσελίδα της Samsung. Για να βρείτε το IMEI σας, μπορείτε απλά να δείτε στο κουτί της συσκευής ή να πάτε στο Εφαρμογές> Ρυθμίσεις> Σχετικά με τη συσκευή> Κατάσταση> Πληροφορίες ΙΜΕΙ.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των ελαττωματικών μονάδων του Galaxy Note 7 συνεχίζει να μεγαλώνει, με πάνω από 70 τηλέφωνα να έχουν υπερθερμανθεί μόνο στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε εάν το Note 7 σας είναι ασφαλές για χρήση.

ΜΕΣΩGSMArena
ΠΗΓΗSamsung
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροOnePlus 3: Διαθέσιμο και πάλι για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα
Επόμενο άρθροXiaomi Redmi Note 4: Δεν θα δούμε έκδοση με Snapdragon chipset
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ