Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το επερχόμενο Galaxy Note 7 της Samsung, έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών διαρροών και φημών μέχρι σήμερα, ενώ όσες μιλούσαν για την οθόνη του, έλεγαν πως θα είναι στις 5,7 ίντσες.

Samsung-Galaxy-Note-7-renders

Ωστόσο, βλέποντας μια πρόσφατη καταχώρηση στην Zauba, την σελίδα καταγραφής εισαγωγών και εξαγωγών στην Ινδία, φαίνεται να πέρασε από αυτήν μια έκδοση της συσκευής με 6 ίντσες οθόνη.

6-inch-galaxy-note-7-720x36
Είτε αυτή η έκδοση είναι απλά ένα πρωτότυπο που δοκιμάζει η Samsung και το τελικό προϊόν θα είναι στις 5.7 ίντσες ή απλώς έγινε λάθος κατά την καταχώρηση στην Zauba. Το σίγουρο είναι, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ύπαρξη ενός Galaxy Note 7 με 6 ίντσες οθόνη.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί σε λιγότερο από έναν μήνα, οπότε αν υπάρχει πράγματι μια τέτοια έκδοση, θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy S7 edge – Olympic Edition: Ανακοινώνεται επίσημα την επόμενη εβδομάδα
Επόμενο άρθροHuawei Honor 8: Δείτε τα πρώτα renders της συσκευής
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ