Η επόμενο στην σειρά συσκευή Galaxy Note, είτε αυτή ονομάζεται Galaxy Note 6 είτε Note 7, θα παρουσιαστεί στις 2 Αυγούστου, σύμφωνα με ένα πόστερ του επόμενου Unpacked event της Samsung που διέρρευσε. Η ημερομηνία αυτή συμφωνεί απόλυτα με τις προηγούμενες φήμες.

note-7-unpacked-leak-poster

Κάθε χρόνο η σειρά  Galaxy Note ανακοινώνεται όλο και νωρίτερα. Πηγαίνοντας πίσω τρεις γενιές, το Note 3 ανακοινώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2013, το Note 4 στις 3 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους, και το Note 5 ήρθε ακόμη νωρίτερα, στις 13 Αυγούστου του περασμένου έτους. Έτσι, αν συνεχίσουν με αυτό το μοτίβο, μια εκδήλωση στις 2 Αυγούστου έχει νόημα.

Το άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι το πόστερ αναφέρει συγκεκριμένα ότι ένα edge μοντέλο αναμένεται στις 2 Αυγούστου. Υπάρχει μια συνεχής φημολογία για το αν θα υπάρξει ένα μοναδικό Note 7 με κυρτή οθόνη, ή αν θα υπάρξει και επίπεδη έκδοση. Για να μάθουμε, μένει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροPlayStation VR: Κυκλοφορεί στις 13 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΗ πρώτη beta του iOS 10 λέει “αντίο” στο Game Center
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ