Μέχρι στιγμής έχουμε δει το Samsung Galaxy Note 7 σε αρκετές εικόνες που βασίζονταν στον σχεδιασμό του, αλλά και σε μερικά επίσημα renders. Σήμερα όμως έχουμε κάτι  καλύτερο να δούμε και αυτό φυσικά είναι μερικές πραγματικές φωτογραφίες της συσκευής.

This slideshow requires JavaScript.

Όπως βλέπετε, η συσκευή έχει πράγματι οθόνη με κυρτές πλευρές και αυτό μάλλον επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει έκδοση με επίπεδη οθόνη. Επιπλέον υπάρχουν τρεις φακοί στο πάνω μέρος του, που ουσιαστικά αποτελούν τον αισθητήρα ίριδας, με τον οποίο θα ξεκλειδώνει συσκευή.

Το Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου και θα κυκλοφορήσει λίγες βδομάδες αργότερα. Η μαζική παραγωγή λογικά θα ξεκινήσει αυτήν την περίοδο, οπότε αναμένουμε και περισσότερες διαρροές.

Πηγή (1, 2) | Via (1, 2)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSnapdragon 821: Ανακοινώθηκε επίσημα και είναι 10% πιο γρήγορος
Επόμενο άρθροBatman: Return to Arkham – Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ