Σύμφωνα με τον αξιόπιστο @evleaks το επερχόμενο Galaxy Note 6 (ή Note 7 σύμφωνα με πρόσφατες φήμες) αναμένεται να παρουσιαστεί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Αν αυτό αληθεύει είμαστε σχεδόν δύο μήνες μακριά από την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου phablet της εταιρείας. Αυτό είναι λίγο νωρίτερα από τις 15 Αυγούστου που αναμενόταν η παρουσίαση του στις ΗΠΑ.

Το τηλέφωνο είναι θέμα πολλών φημών μέχρι τώρα, με την τελευταία να λέει πως θα διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Το Galaxy Note 6 λέγεται επίσης πως θα φοράει τον Snapdragon 823 με 6GB RAM και θα διαθέτει οθόνη QHD 5,8 ιντσών.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροOnePlus 3: Δείτε το πρώτο επίσημο teaser βίντεο της συσκευής
Επόμενο άρθροUMi Super: Δυνατό και πανέμορφο σε πολύ καλή τιμή
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ