Η ιστοσελίδα της βάσης δεδομένων Zauba στην Ινδία δείχνει τις εισαγωγές και τις εξαγωγές της χώρας. Έτσι λοιπόν, μια νέα καταχώρηση αποκάλυψε την εισαγωγή ενός μεταλλικού μέρους μιας συσκευής με κωδική ονομασία SM-N935G.

galaxy-note-6-edge

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο αριθμός μοντέλου του Galaxy Note 6 θα είναι SM-N930 και πως οι edge εκδόσεις διαφέρουν με το ψηφίο “5”, είναι εύκολο να δει κανείς την πιθανότητα ότι αυτό το μεταλλικό μέρος ανήκει πράγματι στο Galaxy Note 6 edge. Για παράδειγμα, το Galaxy S7 έχει αριθμό μοντέλου SM-G930, ενώ η edge έκδοση του έχει αριθμό SM-G935.

Όλα αυτά θα παραμείνουν υποθέσεις μέχρι η Samsung κάνει μια επίσημη ανακοίνωση και για αυτό θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAMD Radeon RX480: Θα κυκλοφορήσει σε πολύ προσιτή τιμή!
Επόμενο άρθροXiaomi Redmi 3 Prο: Δυνατές επιδόσεις και μεταλλική κατασκευή σε τιμή χώμα
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ