Η σειρά Galaxy C φαίνεται να είναι προς το παρόν αποκλειστική για την κινέζικη αγορά, ωστόσο εμείς δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το μικρό ενδεχόμενο να φτάσει κάποια στιγμή και σε Ευρωπαϊκά εδάφη. Μέχρι σήμερα, δύο smartphones της σειράς C έχουν κυκλοφορήσει στην Κίνα, το C5 και το C7, αλλά η Samsung είναι έτοιμη να μεγαλώσει κι άλλο την σειρά με το Galaxy C9.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το νέο μοντέλο θα έρθει με καλύτερα χαρακτηριστικά από τα άλλα δύο smartphones της σειράς C. Το Samsung Galaxy C9, έχει γίνει επίσης γνωστό με τον αριθμό μοντέλου SM-C900 και την κωδική ονομασία “Amy”.

Galaxy C7

Δυστυχώς, αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για το Galaxy C9 μέχρι στιγμής. Ευτυχώς όμως, η Zauba κατέγραψε το Samsung Galaxy C9 κατά την εισαγωγή του στην Ινδία με αποτέλεσμα να αποκαλύψει το μέγεθος της οθόνης του.

Η καταγραφή επιβεβαιώνει πως το Galaxy C9 θα διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών, ακριβώς όπως το Galaxy C7. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η τιμή του smartphone έχει οριστεί στα 225 ευρώ περίπου, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτή θα είναι και η τελική τιμή του, όταν κυκλοφορήσει.

Ας ελπίσουμε ότι, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Galaxy C9 αλλά και πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητά του θα διαρρεύσουν σύντομα.

ΜΕΣΩPhoneArena
ΠΗΓΗZauba
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροOmegle: Η γνωστή υπηρεσία chat καταγράφει τις συνομιλίες σου
Επόμενο άρθροAndroid 7.0 Nougat: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα έκδοση του Android
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ