Παρά το γεγονός ότι μας χωρίζει αρκετά μεγάλο διάστημα από την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8, αυτό ως γνωστών δεν εμποδίζει τις φήμες να φέρουν στο φως λεπτομέρειες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας.

qualcomm-samsung

Σύμφωνα με μια πρόσφατη φήμη που προέρχεται από τη Νότια Κορέα, κάποιες εκδόσεις του Samsung Galaxy S8 θα ενσωματώνουν τον Snapdragon 830, ο οποίος θα κατασκευάζεται αποκλειστικά από την ίδια την Samsung στα 10nm.

Σύμφωνα με τη παραπάνω φήμη, η Samsung έχει υπογράψει αποκλειστική συμφωνία με την Qualcomm για την κατασκευή του Snapdragon 830. Η τεχνολογία κατασκευής του θα ονομάζεται FoPLP, που σημαίνει Fan-out Panel Level Package. Η φήμη υποστηρίζει ότι η Qualcomm και η Samsung θα αναπτύξουν μαζί τη νέα αυτή τεχνολογία κατασκευής.

Η τεχνολογία FoPLP θα μειώσει το κόστος παραγωγής και θα κάνει πιο εύκολο για τη Samsung να ενσωματώσει θύρες εισόδου/εξόδου, ενώ θα κάνει και το chip λεπτότερο. Επίσης, δεδομένου ότι το chipest θα είναι στα 10nm, αναμένεται να βελτιώσει τη δύναμη και θερμική απόδοση του επεξεργαστή.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, άλλες εκδόσεις του Samsung Galaxy S8 θα ενσωματώνουν τον Exynos 8895 της Samsung, ο οποίος θα κατασκευαστεί επίσης στα 10nm. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι διαφορές μεταξύ του Exynos 8895 και του Snapdragon 830 αναμένονται ελάχιστες.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν σε αυτό το στάδιο. Υπάρχουν πολλοί μήνες για να μπει ο Snapdragon 830 στην φάση παραγωγής και πολλά μπορούν να αλλάξουν.

ΜΕΣΩPhoneArena
ΠΗΓΗETNews
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGoogle Home: Ήρθε για να κάνει το σπίτι σας πιο έξυπνο
Επόμενο άρθροΗ Xiaomi πούλησε μισό εκατομμύριο Redmi σε 72 ώρες!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ