Αν παίζετε Pokémon Go, θα ξέρετε σίγουρα πόσο μεγάλη κατανάλωση έχει στην μπαταρία του κινητού σας. Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε παίκτη, είναι μάλλον ο εντοπισμός ενός σπάνιου Pokémon που ψάχνει για ώρες, και ξαφνικά… το κινητό να κλείνει από μπαταρία.

PokemonGo-

Η κατανάλωση αυτή είναι αναμενόμενη, αφού το δημοφιλές παιχνίδι για κινητά της Nintendo, χρησιμοποιεί το GPS, τον επεξεργαστή γραφικών, τα δεδομένα και την κάμερα, ενώ απαιτεί από εσάς να έχετε την οθόνη σε καλή φωτεινότητα ώστε να μπορείτε να δείτε σε εξωτερικούς χώρους… όλα την ίδια στιγμή.

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε σύντομα μια νέα συσκευή για να παίζεται με άνεση το αγαπημένο σας παιχνίδι και θέλετε να μάθετε ποια έχει την λιγότερη κατανάλωση, ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube και δείχνει έξι από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς σε ένα τεστ μπαταρίας, τρέχοντας φυσικά το Pokémon Go.

Στο τεστ χρησιμοποιήθηκαν, τα iPhone 6S Plus, LG G5, HTC 10, Samsung Galaxy S7 Edge, Nexus 6P αλλά και το OnePlus 3.

Για να μάθετε ποιο τηλέφωνο είναι το καλύτερο για να παίζετε Pokémon Go δείτε το παρακάτω βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLeTV Leeco One X600: Απίστευτες επιδόσεις στα €115 μόνο
Επόμενο άρθροOnePlus 3: Θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα η Soft Gold έκδοση της συσκευής
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ