Το OnePlus X, η μόνη mid-range συσκευή της OnePlus, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας δεν θα αποκτήσει κάποιον διάδοχο για φέτος.

oneplusx

Ο Pete Lau δήλωσε πως η OnePlus θα εστιάσει μόνο στην σειρά ναυαρχίδων της, η οποία παραδέχθηκε πως είχε παραμεληθεί το περασμένο έτος. Επιπλέον ανέφερε πως σχεδιάζουν να συγχωνεύσουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας έκδοσης του λειτουργικού OxygenOS και του κινέζικου HydrogenOS και θα κάνουν μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό, αργότερα αυτό το έτος.

Το OnePlus Χ ήταν ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας που εστίαζε στην εξαιρετική ποιότητα και σχεδίαση, με αποδεκτά επίπεδα επιδόσεων και χαρακτηριστικών σε μια σχετικά χαμηλή τιμή. Μια ανανεωμένη έκδοση ίσως να μην ήταν κακή ιδέα, δεδομένου μάλιστα ότι η πρώτη OnePlus X συσκευή ήταν μια αρκετά καλή συσκευή, αλλά φαίνεται πως η OnePlus έχει άλλα σχέδια.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Redmi Note 3 Pro Hands on Review: High-end επιδόσεις σε τιμή μικρής κατηγορίας!
Επόμενο άρθροiPhone 7: Φωτογραφίες δείχνουν capacitive home button με νέα gestures
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ