Η ανακοίνωση του OnePlus 2 είναι αρκετά κοντά, αφού η εταιρία έχει κανονίσει την αποκάλυψη της συσκευής για τις 27 Ιουλίου. Η συσκευή έχει ήδη αρχίσει να αποκαλύπτεται από την εταιρία, αλλά και από διαρροές. Σήμερα όμως είδαμε την συσκευή να κάνει την εμφάνισή της στο Oppomart, αποκαλύπτοντας μας τα χαρακτηριστικά του.

OnePlus 2 teaser (1)

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που μας έδωσε η Oppomart, το OnePlus 2 θα έχει οθόνη 5.7 ίντσες με ανάλυση 1440 x 2560, πράγμα που σημαίνει πως η πυκνότητα σε εικονοστοιχεία είναι στα 515ppi. Στο εσωτερικό του θα βρούμε Snapdragon 810, με την εταιρία να μας καθησυχάζει λέγοντας μας πως είναι rev 2.1, με διορθωμένο το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες.

OnePlus 2 teaser (3)

Στα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται κάμερα 16MP, με αισθητήρα Sony Exmor IMX 234, ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα είναι 5MP. Από μνήμη θα έχουμε 4GB LPDDR4 RAM, αν και στην καταχώρηση του Oppomart είδαμε πως θα είναι 3GB. Στην καταχώρηση είδαμε επίσης πως η συσκευή είναι Single SIM, παρά το γεγονός ότι η εταιρία ανακοίνωσε πως η συσκευή θα είναι Dual SIM.

OnePlus 2 teaser (2)

Από αποθηκευτικό χώρο, η καταχώρηση αναφέρει πως θα έχουμε εκδόσεις 16GB και 64GB eMMC 5.0, ενώ η μπαταρία θα είναι 3000mAh. Στην καταχώρηση του Oppomart δεν είδαμε να αναφέρονται διαστάσεις, αλλά ούτε και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, που η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει.

oneplus2

Νωρίτερα σήμερα είδαμε πως το OnePlus 2 δεν θα είναι η μόνη συσκευή της εταιρίας για το 2015. Μείνετε συντονισμένοι γιατί όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ