Με την ανακοίνωση του OnePlus 2 να είναι στις 27 Ιουλίου, ένας χρήστης του Weibo διέρρευσε μια φωτογραφία του πολύ αναμενόμενου διαδόχου του OnePlus One. Η φωτογραφία όπως θα δείτε, χρησιμοποιεί δυστυχώς ένα sketch-effect φίλτρο, που μας δυσκολεύει στο διακρίνουμε πολλές λεπτομέρειες του σχεδιασμού της συσκευής.

oneplus-2-sketch

Σύμφωνα με τον @KJuma, ο οποίος δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία, η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη περίπου στις 5,5 με 5,7 ίντσες. Το OnePlus One υπενθυμίζουμε πως διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920. Μέχρι στιγμής όμως, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάλυση της οθόνης του OnePlus 2, ενώ δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το μέγεθος του.

Ο @KJuma προσθέτει στην δημοσίευση του στο Weibo, πως η νέα συσκευή θα μοιάζει πολύ με το OnePlus One με κάποιες μικρές αλλαγές. Για παράδειγμα, οι τρύπες στο ηχείο θα διπλασιαστούν και η συσκευή θα διαθέτει μια λεπτή μεταλλική κατασκευή, καθώς θα έχει πάχος μόλις 5 με 6 χιλιοστά.

Μέχρι όμως όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, εμείς ξέρουμε ήδη επίσημα από την εταιρεία πως το OnePlus 2 θα διαθέτει τον Snapdragon 810 v2.1 για επεξεργαστή και θύρα USB Type-C.

Όλα τα χαρακτηριστικά, οι ημερομηνίες κυκλοφορίας και η τιμή του OnePlus 2 θα γίνουν γνωστά στις 27 Ιουλίου, όταν η συσκευή ανακοινωθεί. Μέχρι τότε, θα πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί με τις διαρροές.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο επόμενο iPhone βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο παραγωγής
Επόμενο άρθροQualcomm Snapdrgon 820: Πέρασε από το Geekbench και έδωσε το πρώτο αποτέλεσμα
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ