Η OnePlus μόλις ανακοίνωσε ότι η επίσημη παρουσίαση του επερχόμενου smartphone της, OnePlus 2, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου, και θα μεταδοθεί σε εικονική πραγματικότητα.

Ναι, καλά διαβάσατε! Η OnePlus θα μεταδώσει την παρουσίαση του OnePlus 2 σε VR (Virtual Reality) και θα είναι η πρώτη παρουσίαση στον κόσμο που θα μπορεί οποιοσδήποτε να δει μέσα από ένα VR Headset σε 360 μοίρες.

Η εταιρεία ανακοινώνει σταδιακά τα χαρακτηριστικά της συσκευής και μέχρι στιγμής ξέρουμε πως θα διαθέτει τον Snapdragon 810 v2.1 για επεξεργαστή και θύρα USB Type-C. Η OnePlus θα συνεχίσει να αποκαλύπτει πληροφορίες για το OnePlus 2, έτσι θα έχουμε μια γενική ιδέα γι’ αυτό μέχρι την ανακοίνωση του. Stay tuned…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAmazon App Store: Χαρίζει εφαρμογές αξίας €50
Επόμενο άρθροBatman: Arkham Knight – Η PC έκδοση αναβάλλεται για το φθινόπωρο 2015
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ