Το σύστημα προσκλήσεων της OnePlus για το OnePlus 2 έρχεται στο τέλος του μια για πάντα σήμερα τα μεσάνυχτα, καθώς η συσκευή θα γίνει επιτέλους διαθέσιμη σε όλους. Η ανοικτή πώληση ξεκινάει στις 5 Δεκεμβρίου τόσο για το OnePlus 2 όσο και για το OnePlus Χ, ωστόσο το δεύτερο θα είναι διαθέσιμο χωρίς πρόσκληση μόνο μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.

oneplus-2-invite-free-forever

Η εταιρεία δημιούργησε αυτό το σύστημα, όταν κυκλοφόρησε την πρώτη της ναυαρχίδα, το OnePlus One, ως έναν τρόπο να ρυθμίζει τις προμήθειες της με τη ζήτηση. Σαν μια νέα εταιρεία τότε, υπήρχε τεράστια πιθανότητα πολλές συσκευές να μείνουν απούλητες και αυτό θα μπορούσε να την οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή.

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσης ότι από 5 έως 7 Δεκεμβρίου, όλα τα OnePlus 2 StyleSwap Covers θα έχουν 50% έκπτωση, επιλεγμένα προϊόντα για το OnePlus One θα έχουν 90% έκπτωση και διάφορα άλλα αξεσουάρ θα έχουν 10% έκπτωση.

Η OnePlus υπόσχεται ότι οποιαδήποτε συσκευή ή αξεσουάρ που αγοραστεί μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου θα είναι στα χέρια σας πριν από τα Χριστούγεννα.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο νέο iPad Pro στα καταστήματα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Επόμενο άρθροHTC One Smartwatch: Φήμες λένε ότι θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2016
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ