Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ζητήσει μια πρόσκληση για την αγορά του OnePlus 2, ωστόσο τα διαθέσιμα κομμάτια είναι περιορισμένα, βάζοντας τους ανυπόμονους αγοραστές σε τεράστια αναμονή. Η OnePlus έκανε διαθέσιμη για αγορά μια μικρή παρτίδα 30.000 OnePlus 2 στην Κίνα, τα οποία εξαντλήθηκαν σε μόλις 64 δευτερόλεπτα.

oneplus-2-flash-sale

Στην Κίνα φαίνεται πως δεν χρειάζεται να έχεις πρόσκληση για να αγοράσεις την συσκευή. Οι Κινέζοι καταναλωτές που έχασαν την πρώτη παρτίδα, θα είναι σε θέση να αγοράσουν την συσκευή ξανά στις 11 Αύγουστο. Δεν είναι σαφές πόσα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στην δεύτερη παρτίδα, αλλά μάλλον δεν θα πάρει πάνω από ένα λεπτό για να εξαντληθούν πάλι.

Στις 11 Αυγούστου το OnePlus 2 θα γίνει διαθέσιμο και σε όλες τις χώρες που η εταιρεία υποστηρίζει μέχρι σήμερα, όποτε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τότε πόσα κομμάτια θα καταφέρει να πουλήσει η εταιρεία.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροScalebound: Δείτε το εντυπωσιακό Gameplay Trailer
Επόμενο άρθροDark Souls 3: Κυκλοφόρησε το νέο Trailer και μας τρελαίνει κυριολεκτικά!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ