Μένουν μόλις τέσσερις μέρες μέχρι τις 13 Αυγούστου, όπου η Samsung έχει προγραμματίσει να αποκαλύψει το Galaxy Note 5 και το Galaxy S6 edge+ στη Νέα Υόρκη. Μέχρι στιγμής, οι δύο αυτές συσκευές έχουν εμφανιστεί σε μια σειρά από καθημερινές διαρροές και φήμες. Έτσι και σήμερα, μετά την διαρροή του κουτιού πώλησης του Note 5, μια τεράστια διαρροή φωτογραφιών έρχεται να μας δείξει την τελική μορφή των δύο νέων συσκευών, καθώς λέγεται πως τραβήχτηκαν από μια συνάντηση που είχε ένας εκπρόσωπος της Samsung σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης.

This slideshow requires JavaScript.

Η διαρροή φέρνει μαζί και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το Note 5 που απαντάνε σε ορισμένα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες. Ένα από αυτά τα ερωτήματα ήταν σχετικά με το S Pen, το οποίο σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες θα έχει τελικά μηχανισμό με ελατήριο, παρόμοιο με αυτόν που συναντάμε σε κάποιες συσκευές με microSD. Έτσι όταν ο χρήστης το πιέζει προς τα μέσα, θα πετάγεται ελαφρώς έξω και στη συνέχεια θα πρέπει να το τραβήξει με το χέρι. Επίσης αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά, ότι δεν θα έχει υποστήριξη για microSD, αν και οι φήμες επιμένουν πως η Dual SIM έκδοση θα έχει αυτήν την δυνατότητα.

Επιπλέον, οι δύο κυρτές πλευρές στο πίσω μέρος της συσκευής κάνουν την συσκευή να φαίνεται μικρότερη στο χέρι απ’ ότι πραγματικά είναι. Τέλος, στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται το Galaxy S6 edge+ και σε μια από αυτές γίνεται σύγκριση πάχους μεταξύ αυτού και του Note 5.

This slideshow requires JavaScript.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροFor Honor: Πώς δημιουργείται ένα Announcement Trailer
Επόμενο άρθροΗ Qualcomm ανακοίνωσε τους νέους Snapdragon 212 και 412 για την μικρή κατηγορία
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ