Από τη στιγμή που ενδεχομένως είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση του νέου Nexus 5X, οι κατασκευαστές θηκών ξεκίνησαν την προ-πώληση των θηκών τους, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτουν με τα renders τους το σχεδιασμό της επερχόμενης συσκευής, πολύ πριν το κάνουν οι ίδιες οι εταιρείες που το κατασκευάζουν (και στην προκειμένη περίπτωση η Google με την LG).

nexus-5-2015

Όπως λοιπόν βλέπετε στις εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο, οι θήκες αυτές είναι μάρκας Ringke και μέσα σε αυτές βρίσκεται το Nexus 5X. Η συσκευή φαίνεται να ταιριάζει με τις προηγούμενες διαρροές, με την κάμερα, το flash και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να είναι στα ίδια σημεία. Αυτήν την φορά μπορούμε να δούμε και την θύρα USB Type-C αλλά και το μπροστινό μέρος της συσκευής με τα στερεοφωνικά ηχεία.

LG-Nexus-5-case-render

Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα, στις φωτογραφίες η συσκευή φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλα bezels και δείχνει το λογότυπο του Lollipop και όχι του Marshmallow. Θα πρέπει να πούμε για άλλη μια φορά, πως αυτά τα renders δεν είναι επίσημα από την Google και την LG, οπότε είναι λογικό ως ένα σημείο να υπάρχουν ορισμένες διαφορές.

nexus-5-2015-1

Πηγή (1), (2), (3)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΒίντεο της Apple επιβεβαιώνει την μικρότερη μπαταρία στο iPhone 6s
Επόμενο άρθροiOS 9: Ξεκινάει η διάθεσή του από τις 16 Σεπτεμβρίου
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ