Κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών, η Meizu έχει κάνει αρκετά σημαντικές στρατηγικές αλλαγές, οι οποίες της έφεραν θετικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι οι πωλήσεις των smartphones της είναι καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά.

Ο αντιπρόεδρος της Meizu, ο Li Nan αποκάλυψε πρόσφατα ότι η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει την σειρά MX Pro και να την αντικαταστήσει με μια νέα σειρά high-end συσκευών. Τώρα, ο Pan Jiutang, ένας δημοφιλής αναλυτής, λέει πως ένα νέο high-end smartphone αυτής της σειράς θα έρθει με τον Exynos 7420 επεξεργαστή της Samsung. Αυτός είναι ο επεξεργαστής που φοράει και το Galaxy S6 και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές για τις επιδόσεις του. Αν διαπιστωθεί ότι αυτό είναι αλήθεια, η νέα συσκευή της Meizu, θα είναι το πρώτο κινέζικο smartphone που έχει επεξεργαστή στα 14nm.

meizu-flagship-e1438930297726

Η Meizu λέγεται πως με αυτή την νέα σειρά συσκευών θα ανταγωνιστεί άμεσα με την σειρά Xiaomi Mi Note. Έτσι, είναι σημαντικό η απόδοση του νέα smartphone της να είναι καλύτερη από τον ανταγωνισμό. Ενώ ο Snapdragon 810 είναι αρκετά ισχυρός, εξακολουθεί να έχει προβλήματα με την υπερθέρμανση. Έτσι, εκτός από το 810, υπάρχει ο Helio X10 και Exynos 7420, κι αν η Meizu πρέπει να επιλέξει κάποιον από αυτούς τους τρεις, θα πρέπει να πάει με τον Exynos 7420, λόγο των καλύτερων επιδόσεων που προσφέρει. Επιπλέον, η διαδικασία παραγωγής στα 14nm κάνει το chip ακόμα πιο αποδοτικό.

Εκτός από αυτές τις πληροφορίες, η νέα ναυαρχίδα της Meizu λέγεται πως θα έρθει με διπλής όψεως γυαλί και μεταλλικό σκελετό, ενώ η τιμή του θα είναι στα 450 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Samsung προμηθεύει την Huawei με AMOLED οθόνες για το νέο Nexus
Επόμενο άρθροGalaxy S6 edge+: Διέρρευσε φορώντας θήκη με ενσωματωμένο φυσικό πληκτρολόγιο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ