Η Microsoft τον περασμένο Δεκέμβριο άλλαξε την απόφαση της να μειώσει υποχρεωτικά στα 5 GB τον δωρεάν χώρο αποθήκευσης του OneDrive και έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες να διατηρήσουν τα δωρεάν 15GB αποθήκευσης.

onedrive

Το θέμα ξεκίνησε το Νοέμβριο, όταν η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τον δωρεάν χώρο αποθήκευσης από 15GB σε μόλις 5GB στις αρχές του 2016 και θα καταργήσει τα 15GB μπόνους για όσους κάνουν backup τις φωτογραφίες τους, από την εφαρμογή του OneDrive στο smartphone τους. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις και η Microsoft αναγκάστηκε να υποχωρήσει τον Δεκέμβριο. Έτσι επέτρεψε στους χρήστες να κρατήσουν  τον δωρεάν χώρο τους, αφού πρώτα επισκεφτούν μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

onedrive-opt-in-for-15gb

Για να κρατήσετε λοιπόν τον δωρεάν χώρο σας στο OneDrive, θα πρέπει να επισκεφτείτε μέχρι το τέλος της ημέρας την ειδική σελίδα της Microsoft από ΕΔΩ, διαφορετικά την 1η Φεβρουαρίου θα διαπιστώσετε ότι έχετε μόνο 5GB διαθέσιμα και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να διεκδικήσετε πάλι τα 15GB σας.

Η Microsoft σχεδιάζει τώρα να προσφέρει δωρεάν συνδρομές Office 365 Personal σε οποιονδήποτε χρήστη που χρησιμοποιεί περισσότερα από 5GB ελεύθερο χώρο. Η συνδρομή αυτή θα παρέχει 1TB αποθηκευτικό χώρο για ένα έτος.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAttack on Titan: Καινούργιο gameplay βίντεο ενθουσιάζει!
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy S7: Η εταιρεία επιβεβαιώνει την ημερομηνία παρουσίασης του
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ