Τον Απρίλιο ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στο HoloLens της Microsoft κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Build, αλλά η εταιρεία παρουσίασε τις gaming πτυχές του headset της σήμερα στην E3. Η Microsoft έχει δημιουργήσει μια νέα ειδική έκδοση του Minecraft ειδικά για το HoloLens.

Xbox_E3_2015_0307.0

Όπως μάλλον ήδη φαντάζεστε, θα μπορείτε να παίξετε με ένα controller και να δημιουργήσετε ή να εξερευνήσετε κόσμους χρησιμοποιώντας ολογράμματα που δημιουργούνται με τη φωνή ή με κάποια gestures. Η επίδειξη της Microsoft στην E3 έγινε πάνω σε ένα τραπέζι, όπου με την βοήθεια του HoloLens, εμφάνισε όλον τον κόσμο του Minecraft σε ένα εικονικό ολόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Hardgamer.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ BlackBerry και η Samsung ίσως κατασκευάσουν μαζί ένα Android κινητό
Επόμενο άρθροMass Effect: Andromeda – Επιτέλους ανακοινώθηκε επίσημα
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ