Χθες, ακούσαμε ότι η Google θα ανακοινώσει τα νέα Nexus smartphones στις 29 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο. Για πρώτη φορά, η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δύο συσκευές Nexus ταυτόχρονα, μια με οθόνη 5,2 ιντσών από την LG και μια 5,7 ιντσών από τη Huawei.

New-image-of-a-Nexus-5-2015-prototype.jpg

Το περσινό Nexus 6, ήταν αρκετά ακριβό σε σύγκριση με το Nexus 5 του 2013, με την επίσημη τιμή του είναι να ήταν 700 ευρώ. Αλλά τι γίνεται με τις φετινές συσκευές της Google; Λοιπόν, σύμφωνα με πηγή του Android Authority, το νέο Nexus της LG, θα ονομαστεί LG Nexus 5X και θα έχει προσιτή τιμή, ενώ επιβεβαιώνει και την 29 Σεπτεμβρίου για ημερομηνία ανακοίνωσης. Οι πληροφορίες λένε, πως το βασικό μοντέλο (το οποίο θα μπορούσε να είναι στα 16 GB) θα κοστίζει $399, ενώ το μοντέλο με τον διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, δηλαδή τα 32GB θα κοστίζει $449. Επίσης η συσκευή θα έρθει σε τρία διαφορετικά χρώματα: μαύρο, λευκό και γαλάζιο.

nexus-5-h1

Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την τιμή του νέου Huawei Nexus, αν και υποθέτουμε πως ούτε κι αυτό θα είναι ιδιαίτερα ακριβό, δεδομένης της τιμολογιακής πολιτικής που εφαρμόζει η Huawei στις συσκευές της.

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι πληροφορίες που παρουσιάζονται παραπάνω δεν είναι οριστικές και μπορεί να αλλάξουν. Ωστόσο, ένα Nexus 5 για το 2015 στα $399 είναι μια καλή τιμή!

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLG G4 Pro: Πιθανότατα θα έρθει με πλαστικό καπάκι και αποσπώμενη μπαταρία
Επόμενο άρθροLG G4 Pro: Εμφανίστηκαν φωτογραφίες του στην TENNA
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ