Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, σχεδόν όλες οι φήμες και οι διαρροές γύρω από το LG G5 μέχρι τώρα, μας είχαν αποκαλύψει ότι η συσκευή θα έρθει με τον Snapdragon 820. Αυτό φυσικά είναι και το πιο λογικό, αφού το LG G5 θα είναι η νέα ναυαρχίδα της LG και ο Snapdragon 820 δεν έχει προβλήματα υπερθέρμανσης όπως ο περσινός Snapdragon 810, κάτι που είχε οδηγήσει την LG να τοποθετήσει τον Snapdragon 808 αντί του 810 στο LG G4.

https://twitter.com/Qualcomm/status/699971575064498181?ref_src=twsrc^tfw

Η Qualcomm έρχεται σήμερα να επιβεβαιώσει λοιπόν όλες αυτές τις φήμες, δημοσιεύοντας στο Twitter, πως πράγματι η συσκευή θα φοράει τον νέο Snapdragon 820.

Στο tweet, η Qualcomm γράφει ότι θα μάθουμε έναν «εντελώς νέο τρόπο για να παίζουμε» στις 21 Φεβρουαρίου. Ουσιαστικά, μας πληροφορεί ότι η LG θα παρουσιάσει μια συσκευή με Snapdragon 820 σε περίπου τέσσερις ημέρες από τώρα. Η LG έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι στις 21 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το LG G5, έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Qualcomm αναφέρεται στην συγκεκριμένη συσκευή.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροPlayStation Store: Μεγάλες εκπτώσεις σε πολλά games
Επόμενο άρθροCAT s60: Tο πρώτο κινητό στον κόσμο με θερμική κάμερα!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ