Την περασμένη εβδομάδα, η Motorola και η Lenovo επιβεβαίωσαν ότι η ονομασία “Motorola” δεν θα χρησιμοποιείται πλέον στα smartphones. Η Motorola Mobility θα εξακολουθεί να υφίσταται ως θυγατρική της Lenovo, με τις high-end συσκευές να χρησιμοποιούν μόνο το εμπορικό σήμα “Moto” , ενώ τα mid-range και low-end μοντέλα της Lenovo θα χρησιμοποιούν το “Vibe”.

moto-g-3rd

Η Lenovo μπορεί να έκοψε την ονομασία Motorola, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει τα πιο επιτυχημένα τηλέφωνα της. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες, πως ένα στέλεχος της Lenovo, δήλωσε ότι το Moto G και το Moto Ε θα καταργηθούν. Φυσικά, η Motorola βγήκε επίσημα για να ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

“Παρά το γεγονός ότι απλοποιούμε την συλλογή συσκευών της Motorola και της Lenovo, δεν έχουμε σχέδια να σταματήσουμε το Moto G, το οποίο είναι το πιο επιτυχημένο smartphone μας, ή το Moto Ε,” δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Motorola.

Όπως επισημαίνει η Motorola, το Moto G είναι μια μεγάλη νίκη γι΄αυτούς, έτσι η διακοπή της σειράς θα είναι πραγματικά μια περίεργη απόφαση. Το πιθανό λοιπόν είναι, να συνεχίσουν απλά να απευθύνονται σε διαφορετικές περιοχές. Με το συνδυασμό των δύο σειρών, η Lenovo μπορεί να είναι σε θέση να μπει σε όλες τις περιοχές που θέλει, ενώ κατασκευάζει λιγότερα τηλέφωνα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGoogle I/O 2016: Ανακοινώθηκε για τις 18-20 Μαΐου
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy S6/S6 Edge: Με το Android 6.0.1 Marshmallow αποκτούν πιο ομαλό Scrolling
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ