Σύμφωνα με μια νέα φήμη από την Κίνα, η LeEco (πρώην LeTV) θα παρουσιάσει ένα νέο smartphone αυτό το μήνα. Αυτή η καινούρια συσκευή λέγεται ότι θα είναι η πρώτη που θα φοράει τον νέο Snapdragon 823 επεξεργαστή.

LeEco Le 2 Pro
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Snapdragon 823 είναι ο ίδιο επεξεργαστής με τον Snapdragon 820, αλλά οι τέσσερεις Kryo πυρήνες του θα είναι χρονισμένοι υψηλότερα. Η φήμη λέει ότι η συσκευή θα γίνει επίσημη κατά τη διάρκεια της Mobile World Congress 2016 (στην Σαγκάη), που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουνίου με 1 Ιουλίου 2016.

Η LeEco στο παρελθόν, είχε ανακοινώσει το πρώτο smartphone στον κόσμο με Snapdragon 820. Έτσι η νέα φήμη δεν είναι παράλογη για να θεωρηθεί ψεύτικη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο Moto E (2016) πήρε πιστοποίηση για Bluetooth
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy Note 6: Μπορεί να μην έρθει με το Android Ν προεγκατεστημένο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ