Ο διάσημος Jimmy Lin, στην Ταϊβάν, έκανε την εμφάνισή του για άλλη μια φορά ποζάροντας με το iPhone 7 Plus, σε φωτογραφία που ανέβασε σε προσωπικό του προφίλ.

linsanity

O Jimmy Lin είναι διάσημος για τις διαρροές που κάνει με αυτόν τον τρόπο, βγάζοντας φωτογραφίες με τα επόμενα iPhone, τις οποίες ανεβάζει στην συνέχεια στα προφίλ του. Έτσι το 2012 ανέβασε φωτογραφία κρατώντας το iPhone 5, πριν κυκλοφορήσει. Η επόμενη του εμφάνιση ήταν με το iPhone 6, που ανέβηκε το 2014, λίγο πριν την ανακοίνωση του, ενώ μερικές μέρες μετά μας έδειξε το iPhone 6 Plus, επισκευάζοντας την σπασμένη του στο γραφείο του.

Στην σημερινή φωτογραφία βλέπουμε τον Lin να κρατάει το iPhone 7 Plus, το οποίο φέρει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του. Αυτό είναι κάτι που είδαμε στο παρελθόν σε πληθώρα διαρροών.

Με το ιστορικό του Lin, μπορούμε να είμαστε σχεδόν σίγουροι πως αυτή θα είναι θα είναι η συσκευή που θα μας παρουσιάσει η Apple, στην εκδήλωση που θα διοργανώσει τον Σεπτέμβριο. Οπότε μείνετε συντονισμένοι, για να δούμε τα νέα iPhones να ανακοινώνονται στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ