Όλο και περισσότερες ναυαρχίδες εταιριών γίνονται μεταλλικές, πράγμα που σημαίνει οι πλαστικές γραμμές στην συσκευή, είναι αναπόφευκτες. Χωρίς τα πλαστικά χωρίσματα παρουσιάζονται φαινόμενα σαν το Antenna Gate του iPhone 4, με την συσκευή να χάνει το σήμα της. Από ότι φαίνεται η Apple βρήκε την λύση στο αισθητικό θέμα, επιτρέποντας στην συσκευή να είναι εξ’ολοκλήρου από αλουμίνιο, τουλάχιστον εμφανισιακά.

iphone-6-plus-antenna

Σύμφωνα με αίτηση της Apple στο γραφείο ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ, η εταιρία φαίνεται να βρήκε ένα νέο υλικό, για να αποκρύψει τις πλαστικές γραμμές. Το υλικό αποτελείται από σύνθετες δομές, που έχουν την εμφάνιση μετάλλου, αλλά δεν είναι αγωγοί, ώστε να δημιουργούν πρόβλημα. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, οπότε για λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το link της πηγής.

Στην ουσία το υλικό θα αντικαταστήσει τα πλαστικά μέρη του κελύφους, με αντίστοιχο υλικό που μοιάζε με μέταλλο. Από την στιγμή που η εταιρία έκανε αίτηση για πατέντα, ενδέχεται να το δούμε να υλοποιείται στις επόμενες συσκευές τις εταιρίας.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ