Αρκετοί χρήστες iPhone φαίνεται πως αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα με τη συσκευή τους, όπως κολλήματα, επανεκκινήσεις, ή ακόμη και το περίφημο “blue screen of death”. Τα μοντέλα που επηρεάζονται σύμφωνα με το MacRumors είναι τα iPhone 5S, iPhone 6 και iPhone 6 Plus που τρέχουν iOS 8.1 ή 8.3, ενώ έχουν εμφανιστεί αναφορές σε forums και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter και Reddit.

blue-screen

Αν και δεν έχει ακόμη βγει κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα αυτό, ένας χρήστης στο Reddit ο οποίος μίλησε με την υποστήριξη πελατών της T-Mobile δήλωσε πως γι αυτό το πρόβλημα πιθανότατα ευθύνεται η μνήμη.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι χρήστες κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα με ένα hard reset ή με επαναφορά μέσω του iTunes.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSony Xperia Z3+: Κλείνουν εφαρμογές λόγω θερμοκρασιών
Επόμενο άρθροAmazon App Store: Χαρίζει εφαρμογές αξίας €50
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ