Το iPhone 7 βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει κάτι περισσότερο από μια συλλογή διαρροών, από θολές φωτογραφίες, σχέδια και renders. Δυστυχώς, όμως η ανακοίνωση του δεν έχει φτάσει ακόμη. Τα καλά νέα όμως είναι ότι μπορούμε να δούμε ένα νέο μικρό βίντεο που διέρρευσε και μας δείχνει την συσκευή.

Το παραπάνω βίντεο δείχνει το iPhone 7 σε δύο διαφορετικά χρώματα – ασημί και γκρι. Το περίεργο γεγονός με αυτή την διαρροή (και με πολλές άλλες) είναι ότι ποτέ δεν βλέπουμε το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Έτσι, έχουμε στην άκρη του μυαλού μας πως μπορεί οι συσκευές που βλέπουμε να είναι απλά κλώνοι.

Από την άλλη, έχουμε ήδη δει παρά πολλές φορές το πίσω μέρος του iPhone σε διάφορες φωτογραφίες χωρίς να παρατηρούμε αλλαγές. Αυτό λοιπόν οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι αυτά τα δύο τηλέφωνα στο βίντεο είναι στην πραγματικότητα το iPhone 7.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροPS4 Neo: Δημοσιεύτηκαν online τα έγγραφα στα οποία βασίστηκαν οι φήμες
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy Note 7: Εμφανίστηκε λίστα με θήκες και φωτογραφίες
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ