Η Apple όταν κυκλοφόρησε το iPhone 5 είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, καθώς η μαύρη έκδοση της συσκευής φθειρόταν πολύ εύκολα. Η Apple για να το αποφύγει αυτό, την επόμενη χρονιά δεν κυκλοφόρησε το iPhone 5s σε μαύρο, παρά μόνο στο πιο ελαφρύτερο Space Gray.

Σήμερα, το πρόβλημα φαίνεται να έχει επιλυθεί και το iPhone 7, σύμφωνα με νέες φήμες, θα κυκλοφορήσει και σε μια πιο σκουρόχρωμη έκδοση. Προφανώς δεν θα είναι κατάμαυρη, αλλά αισθητά πιο σκούρα από το Space Gray.

Το πιθανότερο σενάριο είναι, η Apple να επιλέξει το Space Black, που είναι μια από τις χρωματικές επιλογές που διατίθεται το Apple Watch και είναι πιο σκούρο από το Space Gray. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και στην παρακάτω φωτογραφία.

apple-watch-space

Φυσικά, μόλις η φήμη αυτή δημοσιεύτηκε, διάφοροι καλλιτέχνες δημιούργησαν renders του iPhone 7 σε Space Black με βάση όλα όσα ξέρουμε για τη συσκευή μέχρι σήμερα.

This slideshow requires JavaScript.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBatman: Return to Arkham – Καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy S5 Neo: Αναβαθμίζεται σε Android 6.0.1 Marshmallow
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ