Το iPhone SE των 4 ιντσών φημολογείται εδώ και καιρό πως θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία στις 15 Μαρτίου. Με την ευκαιρία αυτή, η Apple θα ανακοινώσει επίσης και το νέο iPad Pro 9,7″, καθώς και ορισμένες βελτιώσεις για το Apple Watch.

watch-apple-event-livestream-iphone

Τώρα όμως μια νέα φήμη από τη Νότια Κορέα ισχυρίζεται ότι η μεγάλη εκδήλωση της Apple θα καθυστερήσει μια εβδομάδα. Ως εκ τούτου, είναι προφανώς ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικά στις 22 Μαρτίου.

Δυστυχώς, η ίδια η Apple δεν έχει ακόμη στείλει προσκλήσεις, έτσι δεν είμαστε σίγουροι για καμία από τις δύο ημερομηνίες. Περιμένουμε λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες μια επίσημη απάντηση για την ημερομηνία και το χώρο που θα γίνει η εκδήλωση.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Apple θα παρουσιάσει ένα 9,7 ιντσών iPad Pro στην εκδήλωση του Μαρτίου
Επόμενο άρθροDark Souls 3: Ανακοινώθηκε η Estus flask edition από την Prima Games
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ