Η Apple σε μια νέα δημοσίευση, αποκάλυψε τους πιο πρόσφατους αριθμούς υιοθέτησης της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος, για mobile συσκευές. Η εταιρεία αποκάλυψε συγκεκριμένα πως το iOS 10 βρίσκεται πλέον στο 60% των συμβατών iOS συσκευών. Αυτό είναι μια αύξηση 6% σε σχέση με την τελευταία φορά που κυκλοφόρησαν τα στοιχεία αυτά.

ios10-adoption-oct2016Όσο για τις άλλες εκδόσεις, το μερίδιο του iOS 9 ανέρχεται σήμερα στο 32%, κάτω από το 38% που είχε αποκαλυφθεί μια-δυο εβδομάδες πριν. Παλιότερες εκδόσεις, διεκδικούν κι αυτές μια θέση με ποσοστό 8%, το οποίο παρέμεινε αμετάβλητο σε σύγκριση με την προηγούμενη καταμέτρηση. Έτσι, είναι σαφές ότι η αύξηση στο ποσοστό του iOS 10 προήλθε μόνο από το iOS 9.

ΜΕΣΩGSMArena
ΠΗΓΗApple
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΔιέρρευσε βίντεο με το Samsung Galaxy A5 (2017)
Επόμενο άρθροLG U: Ανακοινώθηκε με οκταπύρηνο επεξεργαστή και FullHD 5,2″ οθόνη
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ