Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση ενός νέου smartphone από την Huawei θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου. Η κινεζική εταιρεία έχει ήδη στείλει προσκλήσεις για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της IFA 2016 στο Βερολίνο.

Huawei-Mate-8-official-images (2)

Είναι προφανώς πολύ νωρίς για να προβούμε σε εικασίες για το τι ακριβώς θα παρουσιαστεί, ωστόσο ένας διάδοχος για το περσινό Mate 8 φαίνεται πιθανό σενάριο.

Σίγουρα, το Mate 8 βγήκε το Νοέμβριο, αλλά ίσως η Huawei θέλει να προλάβει την Apple από το να ανακοινώσει το iPhone 7, για να βεβαιωθεί ότι το Mate 9 θα έχει τα φώτα της δημοσιότητας για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGoogle Maps: Ενημερώνεται με πιο ευκρινείς δορυφορικές εικόνες
Επόμενο άρθροSea Hero Quest: Κάνουμε το review και σας καλούμε σε ένα τρομερό event
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ