Η Huawei ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για να μοιραστεί “τις τελευταίες καινοτόμες και συναρπαστικές εξελίξεις” της, στις 3 Νοεμβρίου (ένα μήνα από τώρα). Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο της Γερμανίας το απόγευμα και ενώ η Huawei δεν το διευκρινίζει, το event θα έχει ως αστέρι το Mate 9.

mate-9-3

Έχουμε δει πολλές διαρροές τον τελευταίο καιρό σχετικά με την συσκευή, ακόμη και πληροφορίες για την τιμολόγηση του. Θα κυμαίνεται στα €430 για το βασικό μοντέλο με τα 4GB/64GB και θα φτάνει τα €630 για το κορυφαίο μοντέλο με τα 6GB/256GB. Μια διπλή κάμερα, Android 7.0 Nougat και μια μεγάλη οθόνη 6 ιντσών θα συμπεριλαμβάνονται στα χαρακτηριστικά του.

ΜΕΣΩGSMArena
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGoogle Pixel XL: Εμφανίστηκε render σε βίντεο μαζί με τις διαστάσεις του
Επόμενο άρθροDigital Universe #3 Recap: Η μεγαλύτερη γιορτή τεχνολογίας και gaming
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ