Ο Taylor Wimberly της Huawei Device των ΗΠΑ, σε μια δημοσίευση του στο Google+ ανακοίνωσε πως η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει για 2 χρόνια ενημερώσεις λογισμικού στις συσκευές της. Από φέτος, η εταιρεία θα παρέχει στους νέους πελάτες πρόσβαση σε νέες λειτουργίες για έως και 24 μήνες μετά την αγορά της συσκευής.

huawei-honor-8-nougatΟ Wimberly πρόσθεσε ότι ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους θα είναι πιο συχνές, με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις τουλάχιστον μία φορά κάθε 3 μήνες.

Δεδομένου ότι το Android έχει υποστεί κάποια θέματα ασφάλειας, ο Wimberly σημείωσε ότι οι ενημερώσεις λογισμικού που σχετίζονται με διορθώσεις σφαλμάτων και την ασφάλεια των χρηστών θα παρέχονται έγκαιρα.

Αφορμή για αυτήν την ανακοίνωση ήταν η πρόσφατη κυκλοφορία του Huawei Honor 8 στην αγορά. Είναι πολύ σημαντικό που πλέον όλο και περισσότερες εταιρείες ενδιαφέρονται για την υποστήριξη των συσκευών και θέλουμε να πιστεύουμε πως η Huawei θα κρατήσει την υπόσχεση της.

ΜΕΣΩGSMArena
ΠΗΓΗTaylor Wimberly
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHuawei G9 Plus: Επίσημα με Snapdragon 625 και 16MP κάμερα
Επόμενο άρθροΤο HTC 10, η ναυαρχίδα της HTC, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ