Νωρίτερα αυτό το μήνα, μάθαμε πως η HTC θα παρουσιάσει το πρώτο της SmartWatch στις 6 Ιουνίου κι ενώ όλα έδειχναν πως η εταιρεία είναι έτοιμη, ο @evleaks έρχεται με μια νέα δημοσίευση στο Twitter, αποκαλύπτοντας πως η HTC θα δώσει κι άλλη παράταση μέχρι το φθινόπωρο.

Αυτή είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που η HTC καθυστερεί την παρουσίαση του πρώτου της smartwatch. Εκτός από τις αλλαγές στις ημερομηνίες παρουσίασης όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ακουστεί και αλλαγές στην ίδια τη συσκευή. Αρχικά οι φήμες έλεγαν πως θα διαθέτει τετράγωνη οθόνη και αργότερα ακούσαμε πως τελικά θα έχει 360×360 κυκλική οθόνη με κωδική ονομασία Halfbeak.

Ας ελπίσουμε πως η HTC ετοιμάζει κάτι πραγματικά καλό και πως αυτή η καθυστέρηση άξιζε την αναμονή μας.

Πηγή

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • htc
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροNo Man’s Sky: Θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Αύγουστο!
Επόμενο άρθροΜεγάλος διαγωνισμός VR από το TomTop
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ