Αν θυμάστε, η Google ανακοίνωσε δύο νέες εφαρμογές μηνυμάτων και βίντεο κλήσεων, το Allo και το Duo, στο φετινό Google I/O 2016. Ωστόσο, ενώ το Duo έχει γίνει ήδη διαθέσιμο, το Allo δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα, ο αξιόπιστος @evleaks αποκάλυψε ότι η νέα εφαρμογή μηνυμάτων θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα – 21 Σεπτεμβρίου για να είμαστε ακριβής.

google-allo-duoΝα υπενθυμίσουμε πως το Allo -όπως και το Duo- χρησιμοποιεί τον αριθμό του τηλεφώνου μας, για να βρει άλλους φίλους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Η εφαρμογή έχει την δυνατότητα να μαθαίνει πώς απαντάμε συνήθως σε μηνύματα, και με βάση αυτό προβλέπει τι είδους απαντήσεις μπορείτε να στείλετε σε έναν φίλο σας.

ΜΕΣΩGSMArena
ΠΗΓΗEvan Blass
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGoogle Pixel XL: Πέρασε από το GeekBench με 4GB RAM και Android 7.1 Nougat
Επόμενο άρθροEverbuying Fall Bonanza: Προσφορές που αξίζουν την προσοχή μας
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ