Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, τα επερχόμενα τηλέφωνα της Google δεν θα είναι “Nexus” smartphones. Αντ’ αυτού, το HTC Marlin και το Sailfish θα παρουσιαστούν κάτω από ένα καινούριο brand name.

Google Nexus Logo

Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φήμη που ισχυρίζεται ότι τα φετινά smartphones της Google θα στερούνται την ονομασία Nexus, αυτή τη φορά έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Πριν μπούμε όμως σε αυτές, θα πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από ανεπιβεβαίωτες πηγές.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, τα επερχόμενα HTC Marlin και HTC Sailfish θα έρθουν με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά στο λογισμικό τους και ένα τροποποιημένο UI πάνω από το καθαρό Android. Αυτή είναι μια έντονη αντίθεση σε σχέση με την stock εμπειρία του Android που οι χρήστες περίμεναν με ανυπομονησία από μια συσκευή Nexus.

HTC 10 Nexus 6P

Εάν πρέπει να πιστέψουμε αυτή την έκθεση, οι δύο επερχόμενες συσκευές δεν θα έχουν ούτε το branding της HTC. Σε αυτό το σημείο όμως, η νέα επωνυμία που θα κάνει την έναρξη της μαζί με τα δύο τηλέφωνα είναι άγνωστη.

Η ίδια έκθεση υποστηρίζει ότι η Google θα κυκλοφορήσει κάτω από το νέο branding δύο νέα Android Wear smartwatches (με κωδικές ονομασίας Anglefish και Swordfish) αργότερα μέσα στο έτος. Αλλά αυτήν την πληροφορία την είχαμε ακούσει ξανά στο παρελθόν.

Περιττό να πούμε ότι, αν όλα αυτά αποδειχθεί ότι είναι ακριβείς πληροφορίες, τότε το Android σαν οικοσύστημα θα περάσει μέσα από μια τεράστια αλλαγή. Τα Nexus άλλωστε ήταν το ξεκίνημα για κάθε νέο χαρακτηριστικό που ερχόταν στο λειτουργικό.

ΜΕΣΩPhoneArena
ΠΗΓΗAndroid Central
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLeEco Le Pro 3: Σαρώνει το AnTuTu με 163.546 πόντους
Επόμενο άρθροHuami Amazfit: Επίσημα το πρώτο smartwatch κάτω από τις οδηγίες της Xiaomi
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ