Δεν είναι ότι δεν πιστέψαμε την LG, όταν είπε ότι το επερχόμενο LG V20 θα είναι το πρώτο smartphone που θα τρέχει Android 7.0 Nougat από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, αλλά μία ακόμη επίσημη επιβεβαίωση δεν κάνει σίγουρα κακό. Και αυτή λοιπόν η επιβεβαίωση ήρθε, κατ’ ευθείαν από την Google.

lg-v20-android-nougat-confirmed

Από την επίσημη σελίδα για την πρόσφατη κυκλοφορία του Android 7.0 Nougat, για κάποιο λόγο η Google έκρινε αναγκαίο να προσθέσει αυτήν την πληροφορία.

Οι πολύ αδρές γραμμές του LG V20, όπως φαίνονται από το παραπάνω teaser της Google, δεν μας βοηθάνε να προσδιορίσουμε το σχεδιασμό της συσκευής. Ωστόσο, αυτό που είναι σαφές μέσα από αυτό, είναι το γεγονός ότι οι δύο πολύ αναμενόμενες Nexus συσκευές που περιμένουμε αυτό τον Σεπτέμβριο δεν θα ανακοινωθούν, πριν τις 6 Σεπτεμβρίου – που είναι η ημερομηνία κατά την οποία η LG θα κάνει επίσημο το LG V20.

ΜΕΣΩGSMArena
ΠΗΓΗGoogle
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Z2: Ανακοινώθηκε το τρίτο Tizen τηλέφωνο
Επόμενο άρθροDark Souls III DLC: Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας και χιονισμένη PVP αρένα;
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ