Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε η Microsoft στην E3 2016, μετά την ανακοίνωση του νέου Xbox One S, ήταν η παρουσίαση του νέου gameplay για το Gears of War 4.

Παράλληλα με το gameplay, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει cross-play και cross-buy, αλλά θα υποστηρίζει και μεταφορά των achievements και των saves, από την έκδοση για Windows στην έκδοση για Xbox, και τούμπαλιν. Έτσι θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι όπου και αν είστε, σε όλες τις πλατφόρμες της Microsoft. Το Gears of War 4 θα έρθει και στα δύο στις 10 Οκτωβρίου 2016.

Επιπλέον θα κυκλοφορήσει και Xbox Controller σχεδιασμένο ειδικά για το παιχνίδι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXbox One S: Έρχεται τον Αύγουστο με τιμή 299 δολάρια!
Επόμενο άρθροForza Horizon 3: Ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με εντυπωσιακό trailer
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ