Όπως ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό, η Samasung ετοιμάζεται να ανακοινώσει δύο νέες high-end συσκευές με μεγάλη οθόνη. Η μία συσκευή είναι το Galaxy Note 5 και η άλλη το Galaxy S6 Edge+, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν στις 13 Αυγούστου και θα φέρουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, αλλά και βασικές διαφορές.

 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το The Korean Herald, η Samsung ίσως σχεδιάζει να κάνει περισσότερο μάρκετινγκ για το Galaxy S6 Edge Plus, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ενώ το Galaxy Note 5 θα το κυκλοφορήσει μόνο σε επιλεγμένες αγορές, όπως τις ΗΠΑ, την Νότια Κορέα και άλλες χώρες, όπου οι πωλήσεις των προηγούμενων Note ήταν καλύτερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας υπάλληλος της Samsung δήλωσε πρόσφατα ότι «οι συνομιλίες με τις παγκόσμιες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την κυκλοφορία του Galaxy S6 Edge Plus» είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του Galaxy Note 5 «δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί».

Η Korea Herald αναφέρει ότι, με την κυκλοφορία του Galaxy S6 Edge Plus σε παγκόσμιο επίπεδο και του Galaxy Note 5 μόνο σε επιλεγμένες περιοχές, η Samsung θέλει να «αποφύγει άλλον έναν κανιβαλισμό μεταξύ δύο παρόμοιων προϊόντων της, όπως το Galaxy S6 και το S6 Edge που το ένα καταβρόχθισε το άλλο στην αγορά». Ωστόσο, αυτός ο λεγόμενος κανιβαλισμός, πιθανότατα, δεν είναι ζήτημα για τη Samsung, καθώς και το κανονικό S6 και το S6 Edge έχουν κάνει αρκετά καλές πωλήσεις.

Εμείς πάντως θεωρούμε αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς το Note 5 αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες συσκευές τις εταιρίας και με μια τέτοια κίνηση σίγουρα θα έχανε, παρά θα κέρδιζε.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGalaxy Note 5: Διέρρευσε σε νέες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης
Επόμενο άρθροDragon Quest XI: Ανακοινώθηκε επίσημα για PS4, 3DS και Nintendo NX
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ