Η Samsung ανακοίνωσε την αναβάθμιση σε Android 5.1.1 για το Galaxy S6 και το S6 Edge πριν λίγες μέρες, ωστόσο ξεκίνησε σήμερα να φτάνει στους χρήστες στην Ευρώπη, με την πρώτη χώρα διάθεσης να είναι η Γαλλία.

galaxy-s6-android-5-1-1-update

Η αναβάθμιση μετρά 623MB σε μέγεθος και φέρνει νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις για καλύτερη εμπειρία χρήσης, ωστόσο οι αλλαγές δεν αναγράφονται αναλυτικά στο changelog. Όσοι χρήστες αναβαθμίσουν την συσκευή τους, θα παρατηρήσουν πως πλέον υπάρχει επιλογή για αλφαβητική διάταξη στο συρτάρι εφαρμογών, κάτι που υπήρχε σε άλλες συσκευές της Samsung, αλλά όχι στον Touchwiz του S6, ενώ έγιναν κάποιες αλλαγές και στην εφαρμογή της κάμερας. Ακόμη, στην γραμμή ειδοποιήσεων προστέθηκε η δυνατότητα απαλλαγής από το Quick Connect και το S Finder.

Όσον αφορά το πρόβλημα με την διαχείριση της μνήμης RAM, η πρώτοι χρήστες που αναβάθμισαν το κινητό τους, δυστυχώς δεν έδιναν βελτίωση, καθώς όταν ανοίγουν την συσκευή η RAM καταναλώνει το 58% και λίγα λεπτά αργότερα ξεπερνάει το 80%. Ας ελπίσουμε πως η Samsung θα διορθώσει σύντομα το πρόβλημα αυτό.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMeizu MX5: Διέρρευσαν τιμή και φωτογραφίες από την μεταλλική κατασκευή του
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy A8: Πήρε πιστοποίηση από την FCC
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ