Χθες είδαμε έναν μεγάλο αριθμό από renders του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 5, μαζί με τις ακριβείς διαστάσεις του, ενώ είδαμε και την τοποθέτηση των κουμπιών χειρισμού του. Σήμερα, η κατασκευάστρια θηκών OBLIQ δημοσίευσε νέα renders της συσκευής, όπου αυτήν την φορά μπορούμε να δούμε πιο ξεκάθαρα την συσκευή.

obliq-note-5-2

Τα renders της OBLIQ, φαίνεται να ταιριάζουν με τα χθεσινά renders που διέρρευσαν, ωστόσο οι εμπρόσθιοι αισθητήρες είναι δίπλα στην μπροστινή κάμερα όπως και στα προηγούμενα Note, ενώ οι παλιότερες διαρροές έδειχναν πως θα χωριστούν.

obliq-note-5

Επίσης, το γεγονός ότι οι πρώτες θήκες της OBLIQ για το Galaxy Note 5 θα κυκλοφορήσουν σε μια εβδομάδα ή δύο είναι ακόμα μια επιβεβαίωση ότι η Samsung θα ανακοινώσει την συσκευή τον Αύγουστο και όπως μάθαμε πρόσφατα, η ανακοίνωση θα γίνει στις 12 του μήνα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGear A: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του πρώτου στρογγυλού smartwatch της Samsung
Επόμενο άρθροHTC One M8: Θα αναβαθμιστεί σε Android M
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ