Η Samsung Αγγλίας σε ένα σχόλιο στο twitter απάντησε πως το Galaxy K Zoom, δεν θα αναβαθμιστεί δυστυχώς σε Android Lollipop. Η συσκευή ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του περασμένου έτους και κυκλοφόρησε μερικούς μήνες αργότερα κι από τότε τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

galaxy K Zoom

Η εταιρεία στην απάντηση της δεν έδωσε καμία εξήγηση για τον λόγο που ακυρώνει την αναβάθμιση της συσκευής, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις όλες οι εταιρείες συνηθίζουν να λένε πως η αναβάθμιση λόγο τους ξεπερασμένου hardware της συσκευής θα δημιουργούσε προβλήματα και δεν θα υπήρχε ομαλή εμπειρία χρήσεως.

Να υπενθυμίσουμε πως το Galaxy K Zoom φοράει τον εξαπύρηνο Exynos 5 στα 1.7GHz με 2GB RAM. Η οθόνη του είναι στις 4,8 ίντσες με ανάλυση 1280x720p και διαθέτει μια εντυπωσιακή κάμερα στα 20.7MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και 10x οπτικό zoom.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSony Xperia M5: Ανακοινώθηκε με 21,5MP κάμερα και υβριδική αυτόματη εστίαση
Επόμενο άρθροDensity: Δες αν το αγαπημένο σου μαγαζί είναι γεμάτο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ